Premium Beautiful

create your own banner at mybannermaker.com! Copy this code to your website to display this banner!

Saturday, April 2, 2011

Red Velvet

Salam semua,
Ari ni sabtu, sebok kat dapor dok buat kan my opismate + bff cake yg dia nak Peach Chilled Cheese cake. Alhamdulillah turn out good. Nanti kasi tempek gambar kat sini :)

Semalam lak anta Red Velvet yg kawan order. Orang tengah pregnant sume ngidam. Heheh. So tak mengampakan.. Dia pon kata kek sedap.. Yummy.. Hahah so dia sudah shout kat bbm n twitter. Hohh.. So mejawab la malam tadi. Org dok tanya brapa harga la buat sendiri ke?. Hehe..

So nak shout gak la kat sini. Now Red Velvet cake open for oder.. Tapi bagi tau awal at least 3 to 4 working day. Akak kan keje uolls. Haha bukan red velvel saja tau, ai buat brownies walnut, Tiramisu Cake & Chilled Cheese Cake. Buat masa ni 4 jenis ni je la akak mampu dulu. Hheeh..

So kalau mau order si la roger2 ok.
0122778120. Tak pon bbm 22A3259B

Ok ni ai letak la gambar Red Velvet hehe

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: